VALMENNUSTALLI, Boe Gård

Tarjoamme hevosten ratsutusta, myyntiä ja kilpailutusta.

Kokemusta nuorista, vaikeistakin hevosista. Muun muassa satulavyökammoiset tai selkään nousu haasteet ovat erikoisalaamme. Myös lastausongelmaiset, pelkäävät hevoset ovat tervetulleita. Olemme saaneet hoidettua vatsahaavapotilaat ja IBD-hevoset kisakuntoon eläinlääkäriemme avustuksella. Suunnittelemme hevosen ruokinnan ja arjen aina hevosen terveys edellä.

Voit tulla asiakkaaksi ja valmentautua itse 1-3 kertaa viikossa. Tarjoamme myös lyhyemmät jaksot treenaamiseen loistavissa Boe Gårdin puitteissa. Majoituspaketti sinulle ja hevosellesi + valmennus/ratsutus.

Toiminnasta vastaa ammattivalmentaja (IV), ratsastuksenopettaja (master), kilparatsastaja Noora Helve p. 050 432 8009.

Viimeisin hevosalan koulutus v. 2020:

IV-Taso Ammattivalmentaja – Valmentajan ammattitutkinto ja Ammattivalmentajan erikoisammattitutkinto

Kenelle: Alue- ja maajoukkuevalmentajat, ratsastuslukio valmentajat, henkilökohtaiset valmentajat, oma taitotaso vaativa A, kansainvälisissä tehtävissä toimivat valmentajat

Sisältö: kokonaisvaltaisen valmennuksen suunnittelu ja valmennusohjelman rakentaminen, valmentajana toimiminen ja valmentajana kehittyminen, ratsastajan kehittäminen ja kehittämisen seuranta, valmennusjärjestelmä, toimintaympäristö ja kilpailujärjestelmä, ratsastajan fysiologia ja anatomia, motorinen harjoittelu, fyysinen harjoittelu ja testaus, psyykkinen valmennus, vuorovaikutus- ja viestintätaidot, hevosen fysiologia, anatomia ja biomekaniikka, hevosen terveys, palautuminen sekä kuntoutus, hevosen valmentaminen huipputasolle ja kansainvälinen jakso.

Nooran oma valmentaja Stella Hagelstam taustalla tukemassa ja Nooran apuna viikottain.

HINNASTO

Majoituspaketti (hevonen + ihminen) valmennuksella tai ratsutuksella 135 €/vrk, yli 3vrk treenijaksot 125 €/vrk.

Karsina vrk 45€ omilla rehuilla

Ratsutuskerta 70€ (n. 45min)

Yksityisvalmennus 70€ (n. 45min)

Paritunti 40€

Kk-ratsutussopimus täyshoidolla 1700€/kk

Noora Helve p. 050 432 8009

%d bloggaajaa tykkää tästä: