TIIMI

Olemme pieni dynaaminen tiimi, jossa yrityksen omistaja, Noora Nisula, toimii päävastuullisena työntekijänä. Lisäksi yrityksessä toimii kaksi osa-aikaista alan osaajaa. Me tarjoamme asiakkaalle luotettavan ja yhteentoimivan ryhmän, joka on sitoutunut työskentelyyn.

Noora Nisula

Omistaja ja päävastuullinen

Master-tason ratsastuksenopettaja, ammattivalmentaja (IV) sekä sosionomi/lastentarhanopettaja AMK.

Noora on kiinnostunut sosiaalialasta ratsastuksenopettajan työn myötä, koska huomasi tarvitsevansa lisää työkaluja lasten- ja nuorten opettamiseen. Myös aikuisten tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen on aina ollut kiinnostavaa. Hevoset ovat herkkiä eläimiä, jotka reagoivat vaistollaan. Niiden kanssa toimiessa on tärkeää tiedostaa omia reaktioita sekä kehittää jatkuvaa itsetuntemusta, kuten myös sosiaalialan työssä.

Noora kilpailee kouluratsastuksessa ja valmentautuu Suomen kärkiratsastajien johdolla. Hänellä on myös omaa hevoskasvatusta ja intohimo on kouluttaa nuoria hevosia. Niitä työstetään monipuolisesti myös esteillä ja maastossa. Noora on kouluttanut omia kasvattejaan tähän mennessä kolme alusta saakka ja ne kaikki on myyty. Viimeisin ulkomaille. 

Asiakkaiden hevosia Noora on kouluttanut ja kilpailuttanut vuosina 2003-2021 n.30 eri hevosta poneista suomenhevosiin.

Nooralla on laaja ammattilaisten verkosto tukenaan sekä sosiaali- että hevosalalla.

Noora Nisula Oy tarjoaa harjoittelupaikkoja/ työssäoppimispaikkoja molemmille aloille. Laita hakemus noora.nisula@gmail.com.


%d bloggaajaa tykkää tästä: