LPG SPORT

Ennaltaehkäisee vamman syntymistä • Lämmittää lihakset ennen urheilusuoritusta • Parantaa suorituskykyä • Lievittää pitkittynyttä lihaskipua • Vähentää lihasjäykkyyttä 

LPG HINNASTO

30min 40€

45min 50€

60min 70€

LPG Sport -hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihasten saadessa hoitokertojen myötä lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport -alipainehieronta on tehokkaampi kuin käsintehty hieronta, koska se mahdollistaa kudoksen nostamisen käsiteltäessä luusta poispäin, päin vastoin kuin manuaalisessa terapiassa, jossa kudosta väistämättä painetaan käsiteltäessä luuta vasten. Tekniikan ansiosta kudokseen ei aiheudu mikrovaurioita, ja harjoittelu jopa samana päivänä on mahdollista turvallisesti. Hoidon ansiosta suorituksen jälkeinen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30 %. Palautuneena urheilija voi harjoitella turvallisemmin ja välttyä vammoilta. Lihaskipuja ilmenee rasituksen jälkeen LPG-hoidon ansiosta vähemmän, koska maitohappojen poistuminen kudoksesta on 6 kertaa nopeampaa. LPG-tekniikka vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä. Se venyttää ja mobilisoi fasciaa/ jännettä /lihaksia kivuttomasti. 
  
Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma-alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Turvotus vähenee, kipu lievittyy ja arpikudoksen syntymistä ehkäistään. Revähdysvamman on todettu parantuneen jopa 9 vuorokauden kuluessa LPG-hoitojen avulla. LPG hoitoa käytetään myös valmistavana hoitona ennen suoritusta, esim. vanhalle arpikudosalueelle. Muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG-hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa.


LPG SPORT -HOITO:

  • hoitaa lihaskipuja, jotka ilmaantuvat useita päiviä rasituksen jälkeen
  • vähentää lihasten jäykkyyttä, joka voi olla seurauksena liikunnasta ja nivelongelmista
  • 
lämmittää lihakset ennen liikuntasuoritusta
  • 
palauttaa lihakset liikuntasuorituksen jälkeen
  • 
nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä LPG-terapian ansiosta lihakset palautuvat nopeammin rasituksesta ja mahdollistavat tehokkaamman harjoittelunHoidon aikana käytetään hoitopukua, jonka materiaali muistuttaa ohutta kerrastomateriaalia. Hoitopuku on ensinnäkin intimiteettisuoja, mutta toisaalta se myös tehostaa hoitoa. Puvun tarkoitus on vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä. Tällöin hoito on sujuvampaa, ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Hoitopuku on henkilökohtainen. Vaikka pukuja on mahdollista vuokrata on suositeltavaa sarjahoidon yhteydessä hankkia oma puku hoidon miellyttävyyden ja intimiteetin kannalta. Puvun alla ei ole tarkoitus käyttää muita alusvaatteita, kuin alushousuja.